• banner
Valley Town-Swizerland

Valley Town-Swizerland

Det ursprungliga konceptet för slingbyn kommer från nyfikenhet och vård av den naturliga miljön. I formuleringen av utvecklingsmål har slingbyn alltid följt de två kärnprinciperna för att använda design och planering för att balansera konstruktiv förstörelse under byggtiden och använda tekniska fördelar för att skapa ett mer hållbart anläggningsdriftssystem under driftsperioden. beläget i bambuskogsdalen i Miaoshan Village, Miaoxi Town, Wuxing District. Byggområdet är cirka 2000 kvadratmeter, huvudsakligen sammansatt av jordtäckta byggnader, kombinerat med sluttningsdallandskapet för att bilda en liten utväg med ett område på 35 tunnland och 13 superstora sviter. Utomhuslivsstilen som omfamnas av loopby-projektet är inte den extrema sporten för överlevnad i vildmarken. Det är mer benägna att vara en avslappnad helg utomhusliv, utgångspunkten för nybörjarens längtan efter naturen, eller en slags scenkonvertering som behövs av stadsungdomar. Att gömma byggnaden under jorden kan i grunden återställa täckningen av ytvegetationen. Det kan uppnå en konsekvent eller ännu bättre anläggningsmiljö före och efter byggandet. Det största hindret för jordtäckta byggnader är erosion av grundvatten. Vi har i grund och botten slutfört vattentätningen av själva byggnaden genom speciella cementformuleringar och underjordisk overhead-design och uppnått en bekväm inomhusmiljö i södra sluttningen. Konstruktionen av bottenstödet måste ha både hög effektivitet och energibesparing och hög underhållsförmåga. Varje rum är anslutet till värmepumpvärden i det underjordiska maskinrummet via en specialgjord högisolerande underjordisk rörledning som ger extremt tyst luftkonditioneringstjänst för varje rum. Den övergripande miljön i dalen är väldigt tyst och vanligtvis är anläggningens största energiförbrukande enhet luftkonditioneringen.